СТАРТУВАЛО НАВЧАННЯ НА ВІДКРИТИХ ОНЛАЙН-КУРСАХ «ЕКЗАМЕНАРІУМ» СУМСЬКОГО ДЕРЖАВНОГО УНІВЕРСИТЕТУ

examenariumУ рамках співпраці СОІППО та СумДУ повідомляємо зацікавлених осіб: з 23 травня розпочалося навчання на відкритих онлайн-курсах «Екзаменаріум» від СумДУ. Всі зареєстровані слухачі Екзаменаріума отримали безкоштовний доступ до дисциплін з напрямів «Економіка», «Маркетинг», «Менеджмент», «Право», «Фінанси, банківська справа та страхування».

Навчання триватиме до початку жовтня 2016 року. Після успішного вивчення курсу кожен слухач отримає безкоштовний сертифікат.

Результати навчання на відкритих онлайн-курсів «Екзаменаріум» можуть бути перезараховані майбутнім студентам СумДУ після вступу.

Всі курси супроводжують досвідчені викладачі, які володіють технологіями онлайн-навчання, адже  Сумський державний університет вже 14 років успішно навчає студентів дистанційно.

«Проект Екзаменаріум для СумДУ є черговим кроком до відкритості університету. У такий спосіб ми запрошуємо всіх бажаючих ознайомитись з академічною формою онлайн навчання, що у нас успішно працює багато років, випробувати чисельні інтерактивні тренажери, тести і навіть ігри. Наші викладачі готові допомогти кожному зацікавленому у знаннях слухачу, абітурієнтам за необхідності ми можемо надати консультації щодо вступу тощо», - говорить директор організаційно-методичного центру технологій електронного навчання СумДУ Юрій Зубань.

Презентація відкритих онлайн-курсів «Екзаменаріум» відбулася півтора місяця тому. За цей час на курсах зареєструвалося 800 слухачів. Реєстрація на програми ще відкрита.

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO