Оголошується конкурс на заміщення вакантної посади завідувача кафедри психології

LogoОголошується конкурс на заміщення вакантної посади завідувача кафедри психології комунального закладу Сумський обласний інститут післядипломної педагогічної освіти та укладення з ним трудового договору (контракту)

Вимоги до претендента:

Кандидат на посаду завідувача кафедри повинен мати науковий ступінь та/або вчене (почесне) звання відповідно до профілю кафедри, стаж науково-педагогічної роботи не менше 2 років.

Перелік документів, необхідних для участі в конкурсі:

Претенденти на посаду завідувача кафедри подають до відділу правової, кадрової та організаційної роботи інституту такі матеріали:

- претенденти, які працюють в інституті, подають: заяву про участь у конкурсі (пишеться власноруч); список наукових та навчально-методичних праць;

- претенденти, які не працюють в інституті, подають: заяву про участь у конкурсі (пишеться власноруч); особовий листок з обліку кадрів дійсного або попереднього місця роботи; копії дипломів про повну вищу освіту та науковий ступінь, атестатів доцента, старшого наукового співробітника, професора; оригінали всіх документів, необхідних для перевірки матеріалів, що надані до відділу правової, кадрової та організаційної роботи претендентом на посаду; автобіографію; характеристику з останнього або дійсного місця роботи; матеріали про підвищення кваліфікації або стажування протягом останніх 5 років; список наукових та навчально-методичних праць.

Для оцінки професійного рівня претендентам на вакантну посаду завідувача кафедри рекомендується представити програму розвитку відповідного структурного підрозділу.

Термін прийняття документів – 30 календарних днів з дня опублікування оголошення в засобах масової інформації (з 26.05.2016 року).

Кінцевий термін подання документів – 25 червня 2016 року включно.

Документи приймаються за адресою: м. Суми, вул. Римського–Корсакова, 5, КЗ СОІППО, відділ правової, кадрової та організаційної роботи інституту.

Телефон для довідок: 33-40-67

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO