АНТРОПОГЕОГЛІФ – СИМВОЛ ВІННИЦЬКОГО ФЛЕШМОБУ ВСЕУКРАЇНСЬКИХ ЗАХОДІВ

на головну resВідповідно до плану роботи Міністерства освіти і науки України на 2016 рік, затвердженого наказом МОН України від 30.12.2016 № 1383, 17-22 травня, на базі Вінницького державного педагогічного університету ім. М. Коцюбинського та Вінницької академії неперервної освіти, у рамках ХІІ Всеукраїнського зїзду Українського географічного товариства, відбувся Всеукраїнський науково-практичний семінар представників обласних інститутів післядипломної педагогічної освіти, де Сумський обласний інститут післядипломної педагогічної освіти представляла Удовиченко І.В., проректор з науково-педагогічної та методичної роботи, к.пед.н., доцент.

Модераторами заходів виступили: Олійник Я.Б., Президент Українського географічного товариства, член-кореспондент Національної Академії педагогічних наук України, Заслужений діяч науки і техніки України, д.екон.н., професор та Гладковський Р.В., головний спеціаліст відділу змісту освіти, мовної політики та освіти національних меншин департаменту загальної середньої та дошкільної освіти Міністерства освіти і науки України.

Під гаслом «Українська географія: сучасні виклики» реалізувалися заходи за тематичними лініями: «Проблеми сучасної освіти в контексті формування громадської компетентності учнів засобами курсів краєзнавчого спрямування», «Використання географічного потенціалу засобами краєзнавства у формуванні фахової компетенції вчителя» та за напрямами: «Сучасні методи та технології наукових досліджень», «Методологічні проблеми географічної науки», «Роль науки у вирішенні проблем регіонального розвитку», «Інноваційні точки росту географії», «Проблеми та перспективи географічної освіти в Україні».

Програми заходів передбачали участь: у пленарних, секційних засіданнях; роботі ревізійної, мандатної, лічильної комісій; виставках та флешмобах; наукових екскурсіях: «Середнє Придністеря» та «Пороги Середнього Побужжя», де науковці та практики мали можливість: обговорити актуальні питання освіти і науки в Україні; обмінятися діловою інформацією; запропонувати, за результатами роботи, проект ухвали; ознайомитися, на місцевості, з геологічними та археологічними памятками природи державного значення; налагодити партнерські стосунки тощо.

Символом весняних Вінницьких Всеукраїнських заходів став флешмоб його учасників – «Антропогеогліф».

За результатами заходів учасники отримали збірники наукових праць, резолюцію, методичні рекомендації, інформаційні буклети, роздаткові матеріали, допоміжні друковані видання.

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO