Громадське обговорення проекту Концепції початкової освіти освітянами Сумської області

123Реформаційні процеси, що відбуваються у вітчизняному просторі, зумовлюють залучення широких мас населення до розв’язання комплексних соціально-педагогічних завдань.

Початкова освіта – перший рівень загальної середньої освіти, який, зберігаючи наступність із дошкільним періодом, забезпечує подальше становлення і розвиток особистості дитини, закладає базу для її навчання в основній школі. Віковий період молодших школярів – найважливіший для загального розвитку, формування особистісних якостей, необхідних протягом усього наступного життя, є фундаментом для надбання спеціальних знань, умінь і навичок.

Навчально-виховний процес в початковій школі має бути спрямований на становлення особистості дитини, а пошук нових підходів до цього питання сприяє успішному розв’язанню завдань безперервної освіти.

Тому, проект Концепції початкової освіти спонукав освітян Сумської області до активного його обговорення. В обговоренні взяли участь учителі початкових класів, керівники навчальних закладів, методисти районних (міських) відділів освіти, батьки.

Обґрунтовані пропозиції представили педагоги Буринського, Конотопського, Краснопільського, Кролевецького, Охтирського, Путивльського, Ямпільського, С-Будського районів, міст Охтирка, Шостка, Конотоп, Лебедин, Сумської спеціалізованої школи І ступеня № 30 та Сумської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №13.

Остаточний варіант Концепції початкової освіти доопрацьовуватиметься Міністерством освіти і науки України з урахуванням зауважень і пропозицій батьків, учителів, науковців.

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO