Підготовка до ЗНО-2016

IMG 20151120 112617 result20 листопада 2015 року відбулася робоча зустріч директора Харківського регіонального центру оцінювання якості освіти Сидоренка О.Л., начальника навчально-методичного відділу Харківського регіонального центру оцінювання якості освіти Шматько О.Є., куратора Сумської області з питань ЗНО Ханіковою В.О. з керівництвом Департаменту освіти і науки Сумської обласної державної адміністрації Поповою О.І. На зустрічі велося обговорення основних особливостей зовнішнього незалежного оцінювання 2016 року, пробного зовнішнього незалежного оцінювання (терміни реєстрації, інформаційна кампанія, мережа пунктів пробного тестування), а також відбулося підписання плану спільних дій Харківського регіонального центру оцінювання якості освіти та Департаменту освіти і науки Сумської обласної державної адміністрації з підготовки та проведення ЗНО-2016 у Сумській області.

Також  Сидоренко О.Л. та Попова О.І. взяли участь у прес-конференції для ЗМІ на тему «Про зовнішнє незалежне оцінювання навчальних досягнень абітурієнтів 2016 року».

У ході робочої поїздки директора Харківського регіонального центру оцінювання якості освіти Сидоренка О.Л. по Сумській області відбулися робочі наради з керівництвом управління освіти і науки Сумської міської ради, керівництвом Сумського національного аграрного університету, Сумського державного педагогічного університету ім. А.С.Макаренка, Сумського кооперативного технікуму та Сумського державного університету. Зокрема, з управлінням освіти і науки Сумської міської ради визначили першочергові питання співпраці у реалізації ЗНО-2016 та організації громадських зустрічей з 11-класниками загальноосвітніх навчальних закладів м. Суми, класними керівниками, батьками, учителями-предметниками. Під час відвідин вищих навчальних закладів були підписані Угоди про співробітництво та обговорені питання організації пунктів реєстрації ЗНО-2016.

Делегація з Харківського регіонального центру оцінювання якості освіти зустрілася з керівництвом Сумського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти: в.о.ректора інституту Нікітіним Ю.О., проректорами Удовиченко І.В. та Грицаєм С.М. У нараді також брали участь Сагалаєва Н.В.- завідувач навчально-методичного відділу моніторингу якості освіти та Остапенко О.І. – завідувач навчально-методичного відділу зовнішнього незалежного оцінювання. У ході робочої наради були обговорені питання щодо проведення вебінарів з предметів, які виносяться на зовнішнє незалежне оцінювання у 2016 році та визначені першочергові питання співпраці у реалізації ЗНО в Сумській області. 

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO