Вивчення математики в умовах переходу на нові навчальні програми в 7 класі загальноосвітніх навчальних закладів

DSC 69077-8 жовтня 2015 року на базі загальноосвітніх навчальних закладів м. Кам’янець-Подільського та Кам’янець-Подільського району відбувся Всеукраїнський науково-практичний семінар методистів математики обласних інститутів післядипломної педагогічної освіти «Вивчення математики в умовах переходу на нові навчальні програми в 7 класі загальноосвітніх навчальних закладів», у якому від Сумської області взяла участь Свєтлова Т.В.

З вітальним словом до учасників Всеукраїнського науково-практичного семінару методистів математики обласних інститутів післядипломної педагогічної освіти звернувся заступник міського голови Камянець-Подільської міської ради Василянов Д.С.

Приорітетні напрями розвитку освітнього середовища Хмельниччини окреслив директор Департаменту освіти і науки Хмельницької ОДА Фасоля О.І.

Начальник управління освіти і науки Камянець-Подільської міської ради Старченко С.В. ознайомила з досягненнями на освітянській ниві Кам’янця-Подільського, наголосила на унікальності міста.

Паньков А.В., науковий співробітник Інституту модернізації змісту освіти; Тарасенкова Н.А., завідувач кафедри математики та методики навчання математики Черкаського національного університету ім. Богдана Хмельницького, доктор педагогічних наук, професор; Апостолова Г.В., доцент кафедри природничо-математичних дисциплін та технологій Київської академії неперервної освіти, кандидат фізико-математичних наук; Якір М.С., учитель математики Києво-Печерського ліцею №171 «Лідер», Народний учитель України, повний кавалер ордена «За заслуги» у своїх виступах визначили основні проблеми у забезпеченні необхідного рівня надання освітніх послуг з математики, наголосили на особливостях змісту навчання математики в 7 класі, проаналізували науково-методичне забезпечення компетентнісно зорієнтованого навчання алгебри та геометрії в 7 класі.

Захарійченко Ю.О., старший викладач кафедри математики Національного університету «Києво-Могилянська академія», кандидат фізико-математичних наук, наголосив на особливостях ЗНО-2016 з математики.

Учителі математики Камянець-Подільського району Шуліка Л.С., Тишинська І.В., Проценко Н.А. на базі Орининської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів презентували різноманітні форми позакласної роботи з математики.

Другий день семінару в Камянець-Подільському ліцеї відкрив Кудренко Б.В., головний спеціаліст Департаменту загальної середньої та дошкільної освіти Міністерства освіти та науки України.

Відбулася презентація проекту «Міксіке в Україні» (Міхкель та Міла Пільв, керівники проекту). Носкова М.В., координатор проекту «Міксіке в Україні», ознайомила учасників семінару з онлайновим математичним тренажером «Прагліміне».

Учасники семінару ознайомилися з педагогічними надбаннями, творчими майстернями кращих учителів математики Подільського краю щодо використання технологій розвивального навчання, критичного мислення, ІКТ на уроках математики для формування ключових та предметних компетентностей учнів.

За результатами роботи учасники отримали навчально-методичні та інформаційні матеріали.

DSC 7066

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO