Розширення міжнародної співпраці

logoСумським обласним інститутом післядипломної педагогічної освіти продовжується робота в напрямку розширення міжнародної співпраці. Республіканський державний «Казахський національний університет ім. аль-Фарабі» – провідний багатопрофільний вищий навчальний заклад Казахстану, що готує спеціалістів із 180 спеціальностей заключив договір про співпрацю із СОІППО.

За результатами дослідження міжнародної організації «GreatValueColleges» університет входить в 50-тку самих технологічно розвинутих університетів світу, займаючи 31 місце, і є єдиним представником Східної і Центральної Європи, презентуючи Азійський континент.

Ціль подальшої взаємної роботи – підвищення якості підготовки кадрів і професійної кваліфікації професорсько-викладацького складу, активізація й підвищення ефективності проведення наукових досліджень, а також інтеграція в світову освітню і наукову спільноту. Адміністрація та колектив Сумського ОІППО активно продовжують роботу з пошуку партнерів міжнародного рівня, розпочату цього року. Докладніше за посиланням: http://www.soippo.edu.ua/index.php/home/1270-oblasnyi-instytut-pisliadyplomnoi-pedahohichnoi-osvity-robyt-kroky-do-mizhnarodnoi-spivpratsi

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO