На Сумщині стартує VI Міжнародний мовно-літературний конкурс учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка

foto golovnaВідповідно до листа Міністерства освіти і науки від 28.09.2015 № 1/9-465 «Про проведення VI Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка» 2 жовтня 2015 року стартує VІ Міжнародний мовно-літературний конкурс учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка.

Урочистості з нагоди початку названого вище конкурсу відбудуться 2 жовтня 2015 року в Миколаєві. Цього дня Міністерство освіти і науки України радить провести відкриття конкурсу в усіх навчальних закладах України.

Конкурс проводиться для учнів 5-11 класів загальноосвітніх навчальних закладів, у тому числі ліцеїстів військових ліцеїв, у чотири етапи (з жовтня по березень), для учнів професійно-технічних навчальних закладів, студентів і курсантів вищих навчальних закладів I-IV рівня акредитації усіх форм власності – у три етапи (з листопада по березень).

Проведення конкурсу має сприяти вихованню в його учасників почуття гордості за свій народ, любові до рідного краю, формувати готовність творити добрі справи задля Батьківщини.

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO