Готуємо вчителів до викладання другої іноземної мови

на головну result26 вересня 2015 року, на базі Сумського ОІППО, спільно з Гете-Інститутом, у рамках проекту відбувся інструктивно-методичний семінар для вчителів німецької мови з теми «Викладання другої іноземної мови».

Мета заходу – запровадження вивчення іноземної мови з п’ятого класу, нових стандартів та нових програм у навчальний процес.

Референтом інструктивно-методичного семінару виступала С.І. Сотнікова – викладач Харківського національного університету ім. В.Н. Каразіна, координатором та організатором семінару – Н.В. Клюніна, старший викладач кафедри педагогіки та інноваційних технологій, методист іноземних мов Сумського ОІППО.

Особлива увага на семінарі приділялась плануванню занять, навчанню аудіювання та читання, роботі з лексичним та граматичним матеріалом та країнознавчому аспекту. Країнознавство – важливе джерело стимулювання інтересу учнів до вивчення іноземної мови. Країнознавчий матеріал наближує іншомовну комунікацію до особистісного досвіду школярів, дозволяє їм орієнтуватися та спиратися на факти, відомості в учбовій розмові про край та культуру.

Кожен учасник семінару, а їх налічувалось 21, отримав роздаткові навчальні матеріали.

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO