Організація та проведення загальнодержавних тестувань різних ставок: ігри «Соняшник» і «Геліантус» та зовнішнє незалежне оцінювання

golovna resultЗ 21 по 23 вересня 2015 року на базі культурно-оздоровчого центру «Пролісок» у смт. Козин Обухівського району Київської області Творчим об’єднанням «Соняшник» була організована та проведена Всеукраїнська науково-практична конференція «Організація та проведення загальнодержавних тестувань різних ставок: ігри «Соняшник» і «Геліантус» та зовнішнє незалежне оцінювання».

Від Сумського ОІППО на конференції були присутні методист біології Т.Голубенко та методист української мови та літератури Л.Шерстюк

З вітальним словом до присутніх звернувся Р. Шаламов, кандидат біологічних наук, заслужений вчитель України, директор з науково-методичної роботи ТО «Соняшник».

Розпочалась конференція з пленарного засідання, під час якого виступили:

  • Я. Бачинський, директор проекту Альянс Програми сприяння зовнішньому тестуванню в Україні (Альянс USETI);

  • С. Фіцайло, провідний спеціаліст Міністерства освіти і науки України;

  • О. Котусенко, провідний спеціаліст Міністерства освіти і науки України;

  • Г. Солодка, заступник директора Українського центру оцінювання якості освіти;

  • Г.Сенченко, декан природничо-географічного факультету Ніжинського державного університету ім. Миколи Гоголя, кандидат хімічних наук, доцент.

Учасники конференції працювали по секціях: одна – для координаторів українознавчої гри «Соняшник», друга – для координаторів природознавчої гри «Геліантус». На секційних засіданнях розглядалось широке коло питань: роль завдань ігор «Геліантус» та «Соняшник» у формуванні в учнів ключових компетентностей, аналіз завдань ігор, проблеми (що виникають під час організації, проведення проектів Творчого об’єднання «Соняшник») та шляхи їх вирішення.

Змістовними були виступи методистів суспільно-гуманітарних та природничо-математичних навчальних предметів Українського центру оцінювання якості освіти, які надали ґрунтовний аналіз сертифікаційних робіт ЗНО з української мови та літератури, біології, хімії, географії.

Присутні на конференції взяли участь у work-shop, який був проведений професором Марком Зельманом (США), міжнародним консультантом з питань розробки тестових завдань, консультантом USETI. Ця зустріч запам’ятається учасникам не тільки наданими цінними рекомендаціями щодо процесу та процедур розробки, проведення експертної оцінки якісних тестових завдань, але й унікальною можливістю поспілкуватись з професіоналом міжнародного классу, непересічною та цікавою особистістю.

Усі учасники за результатами роботи отримали сертифікати.

2

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO