Специфіка підготовки учнів до участі в олімпіадних змаганнях з історії та правознавства

на головну resultДж. Рензуллі зазначав, що обдарованість є результатом поєднання трьох характеристик – інтелектуальних здібностей, що перевищують середній рівень, творчого підходу й наполегливості. Обдаровані діти потребують постійної педагогічної підтримки. Саме з метою виявлення і самореалізації обдарованих дітей проводяться Всеукраїнські учнівські олімпіади з навчальних предметів.

Відповідно до плану роботи Сумського ОІППО на ІІ півріччя 2015 року, 24.09.2015 на базі Сумського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти відбувся обласний семінар «Специфіка підготовки учнів до участі в олімпіадних змаганнях з історії та основ правознавства».

На заході були присутні представники Буринського, В.-Писарівського, Глухівського, Краснопільського, Кролевецького, Лебединського, Л.-Долинського, Недригайлівського, Путивльського, Роменського, Тростянецького районів, мм.Суми, Глухів, Лебедин, Конотоп, обласної гімназії-інтернат для талановитих та творчо обдарованих дітей, державного ліцею з посиленою фізичної підготовкою «Кадетський корпус».

У зазначеному вище заході були висвітлені питання:

Психологічний аспект підготовки обдарованих учнів до інтелектуально-творчих змагань

Марухина Ірина Володимирівна, старший викладач кафедри психології Сумського ОІППО

Шлях до історичного Олімпу. Підготовка учнів до участі в олімпіадах суспільно-гуманітарного циклу

Третьякова Олена Василівна, методист історії та основ правознавства Сумського ОІППО

Сучасні тенденції історичної освіти. Зміст та аналіз завдань ІІІ та IV етапів Всеукраїнської учнівської олімпіади з історії

Корогод Галіна Іванівна, кандидат історичних наук, доцент кафедри юридичних дисциплін Сумської філії ХНУВС м. Суми

Формування правової культури школярів в умовах сучасної правової освіти

Запара Світлана Іванівна, професор кафедри правового забезпечення АПК, декан юридичного факультету Сумського національного аграрного університету, доктор юридичних наук, доцент

У рамках семінару Ніконовою С.Є, учителем історії Сумської загальноосвітньоїшколи І-ІІІ ступенів № 4 м. Суми; Пшеничним С.А., учителем правознавства Сумської спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів № 7 м. Суми проведені майстер-класи з досвіду підготовки учнів до олімпіади з історії та правознавства: проблеми та перспективи.

За результатами семінару учасники отримали на паперових носіях рекомендації щодо підготовки учнівської молоді до олімпідних змагань та електронні версії матеріалів семінару.

P1016345 result P1016347 result

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO