Публічне управління – на часі

голована resultПублічне управління в Україні проходить етап свого становлення. Часу вимагає від науковців обговорення актуальних теоретичних і практичних проблем. Ці проблеми, в свою чергу, мають визначити раціональні форми і механізми управлінської діяльності органів державної влади та місцевого самоврядування, обмін науковою інформацією.

Саме цій тематиці присвячений круглий стіл, проведений 11 червня 2015 року кафедрою державного управління та педагогічного менеджменту Сумського ОІППО.

Серед організаторів – органи місцевої влади, навчальні та освітні заклади і установи: Сумська обласна рада, Департамент освіти і науки Сумської обласної держаної адміністрації, Інститут проблем державного управління та місцевого самоврядування Національної академії державного управління при Президентові України, Сумський державний університет, а це – професорська управлінська еліта, докторанти, аспіранти, викладачі та магістранти.

Відкрив захід в.о. ректора СОІППО Ю.О. Нікітін, окресливши основні завдання «круглого столу». У зверненні до учасників О.І.Попова, директор департаменту освіти і науки Сумської ОДА, подякувала науковцям за популяризацію проблем публічного управління та пошуки їх вирішення. Модератором виступив О.І. Крюков, завідувач кафедри державного управління та педагогічного менеджменту.

Широке коло питань було розглянуте сьогодні у форматі заходу: це і проблеми децентралізації і питання управлінських відносин; соціокультурна ідентичність й конкурентоспроможність регіонів; конфлікти в діяльності службовців, їх причини; адаптація та соціалізація сиріт, питання етнополітики та корпоративної культури тощо.

З матеріалами конференції Ви зможете ознайомитись на нашому сайті - завантажити.

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO