На святі «Останнього дзвоника» у навчальних закладах області  методисти Сумського ОІППО з офіційними візитами

DSCN105829 травня 2015 року на святі «Останнього  дзвоника» у різних загальноосвітніх навчальних закладах області побували методисти Сумського ОІППО з офіційними візитами, зокрема: в Охтирській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів № 8 Охтирської міської ради - методист математики Свєтлова Тетяна Володимирівна, Роменській  загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів № 4 Роменської міської ради - методист історії та правознавства Третьякова Олена Василівна, Лебединській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів № 5 Лебединської міської ради - методист біології Голубенко Тетяна Сергіївна, Осоївському навчально-виховному комплексі Краснопільської районної ради - методист української мови та літератури Шерстюк Любов Миколаївна, Ковтунівському навчально-виховному комплексі Шосткинської районної ради – методист географії та економіки Попов Володимир Денисович.

Методисти СОІППО, як і численні високопосадовці, що були присутні на святі, вітали учнів, учителів, батьків та гостей зі святом останнього дзвоника.

За традицією на святі підбивали підсумки навчального року, нагороджували грамотами кращих учнів та педагогів, дякували батькам за плідну спільну роботу з навчання та виховання учнів.

Було сказано багато щирих слів на адресу учнів, учителів, висловлено чимало побажань усім присутнім - мирного неба, віри та впевненості у завтрашньому дні, здоров’я, щасливих миттєвостей, благополуччя.

Атмосфера свята в кожному закладі вирізнялась урочистістю. Грамоти, подарунки, пісні, запальний загальношкільний флеш-моб за участю педагогів та учнів, «кульки мрій» - надовго залишаться в спогадах дітей, батьків та учителів.

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO