Міжнародний круглий стіл "Викладання пам'яті про Голокост"

Міжнародний круглий стілЗ нагоди початку головування Угорщини на посаді країни – голови Міжнародного альянсу пам'яті жертв Голокосту (IHRA) Український центр вивчення історії Голокосту, Національний університет "Києво-Могилянська академія", Українська асоціація юдаїки спільно з Міжнародним фондом "Відродження" і за підтримки Посольства Угорщини в Україні та IHRA 27 травня 2015 року провели Круглий стіл "Пам'ять про Голокост: освітні практики та шляхи подальшого розвитку в сучасній Україні". Сумський ОІППО у заході представляла Оксана Подліняєва, завідувач науково-методичного відділу.

 

Міжнародний альянс пам’яті жертв Голокосту (IHRA) є міждержавним органом, який має забезпечувати підтримку національних і міжнародних заходів із дослідження, викладання й увічнення пам’яті жертв Голокосту. Дійсними членами Альянсу сьогодні є тридцять одна країна; вісім країн мають статус спостерігачів, до яких має намір приєднатися й Україна.

Під час Круглого столу, який проходив у Музеї Національного Університету «Києво-Могилянська Академія», відбулося обговорення нагальних проблем, що стосуються процесів викладання й увічнення пам'яті жертв Голокосту, дискусія щодо різноманітних аспектів освітньої і просвітницької діяльності, а також історичної пам’яті про Голокост.

За словами Оксани Подліняєвої завдяки заходам такого формату реалізується можливість обміну досвідом висвітлення у формальній та неформальній освіті складних питань історії: геноцидів та міжкультурної взаємодії.

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO