«Публічне управління: стратегія реформ 2020»

IMG 20150424 114648 result23 квітня 2015 року наші колеги взяли участь у XVМіжнародному науковому конгресі «Публічне управління: стратегія реформ 2020» що проходив на базі Національної академії державного управління при Президентові України «Харківський регіональний інститут державного управління». На конгресі у науковому розрізі розглянулись питання реформування публічного управління, Європейської інтеграції, регіонального управління, економічної, соціальної та гуманітарної політики держави в умовах подолання кризи.

Медведєв Ігор Анатолійович, в.о. ректора Сумського ОІППО виступив у ролі сомодератора дискусійної групи 3 «Регіональне управління та місцеве самоврядування: виклики і перспективи розвитку».

Михайлик Ірина Миколаївна, проректор СОІППО з навчально-методичної роботи виступила з доповіддю «Організаційно-економічні реформи державного управління загальною середньою освітою» у дискусійній групі 5 «Реалізація соціальної та гуманітарної політики держави в умовах трансформації публічного управління».

Івашина Людмила Петрівна, старший викладач кафедри державного управління та педагогічного менеджменту СОІППО взяла участь у дискусійній групі 3 з доповіддю «Вплив освітнього туризму на підвищення іміджу вищого навчального закладу».

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO