Реалізація навчально-виховного процесу в інклюзивному навчальному закладі

на головну resultВідповідно до плану роботи Сумського обласного інституту післядипломної педагогічної на 2015 рік на базі Конотопської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 10 Конотопської міської ради 21 квітня 2015 року відбувся обласний семінар «Реалізація навчально-виховного процесу в інклюзивному навчальному закладі» для вчителів, які навчають дітей з особливими освітніми потребами в інклюзивних класах загальноосвітніх шкіл.

 

Семінар відкрила начальник відділу освіти Конотопської міської ради Беспала Ольга Віталіївна, яка привітала учасників та коротко ознайомила присутніх з інклюзивною освітою м. Конотоп. Директор школи Горшеніна Світлана Павлівна розповіла про ті необхідні умови, які мають бути створені в навчальному закладі для реалізації інклюзивного навчання.

Основну увага на семінарі було приділено організації уроку в інклюзивному класі як необхідної умови ефективного навчання учнів з психофізичними особливостями та корекційній спрямованості уроку. З цими питаннями присутніх ознайомили: методист з інклюзивного навчання Сумського ОІППО Фурман Олена Олександрівна та завідувач лабораторії інклюзивного та інтегрованого навчання, доцент кафедри андрагогіки та корекційної освіти Сумського ОІППО, к.пед.н. Прядко Любов Олексіївна, яка провела майстер-клас «Шляхи реалізації корекційного компонента на уроці в інклюзивному класі».

Учасники заходу (загальна кількість – 23) мали змогу обговорити проблемні питання у форматі круглого столу.

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO