Підбито підсумки ХІ  Всеукраїнського  турніру юних  журналістів

P1014209 golovna02-06 квітня 2015 року на базі Сумської гімназії №1 було проведено ХІ Всеукраїнський турнір юних журналістів, що зібрав учнівську молодь України, яка прагне поєднати своє життя з гострим журналістським пером, об’єктивом камери або чесним голосом мікрофона.

Цього року в турнірних змаганнях брали участь 11 команд: з Луцька «Четверта влада», 4 команди з Харкова «Меркурій», «Четверта влада – це ми», «152 легіон», «Нон стоп», новачки з Коростишева – команда «Коректор», щорічні учасники турніру – команда «Гранослови» з Шостки, команда «Ерудит» з Конотопа, «Парадокс» з Краматорська.

Місто Суми представили 2 команди:  «Nota bene» Сумської гімназії №1 (керівник Баєва А.В.), «Еспада» Сумської спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів № 10 імені Героя радянського Союзу О.Бутка (керівник Сенчуріна Л.Є.).

Команди-учасниці турніру продемонстрували цікаві й неординарні погляди щодо поставлених питань. Їх виступи оцінювало професійне поважне журі, до складу якого входили відомі журналісти України.

Турнірні дні видалися насиченими та змістовними. Журі відзначило високий рівень підготовки конкурсантів, їхній професіоналізм і толерантність у веденні полеміки. «Дуже запеклі та цікаві полеміки, рівень команд досить високий, приємно вести дискусії з розумничками», – говорить учасниця конотопської команди Світлана Мороз

У фіналі змагалися обидві команди з міста Суми та команди з Харкова «Четверта влада – це ми» та Луцька «Четверта влада».

Церемонія нагородження відбулася в Сумській гімназії №1. Слова вітання і подяки Олени Попової, директора Департаменту освіти і науки Сумської ОДА, були щирими і відкритими. Подякувала за неперевершену творчу атмосферу та гостинність. заступник голови оргкомітету, Вікторія Кучер, методист Інституту інноваційних технологій і змісту освіти Міністерства освіти і науки України.

Голова журі, Олександр Бутко відмітив: «Цей турнір став зразком толерантності, чесної порядної боротьби між командами, зразком неупередженого ставлення журі до команд. Фантастично цікаво проходили всі бої, фантастичні діти і фантастично висока їх підготовка до турніру».

Привітав команди та вручив їм подарунки Дмитро Лантушенко, начальник управління молоді та спорту Сумської обласної державної адміністрації.

За результатами  турнірних змагань дипломи в різних номінаціях отримали як окремі представники команд, так і самі команди:

ІІІ місце – «Ерудит» (м. Конотоп), «Меркурій» (м. Харків), «152-й легіон» (м. Харків), «Коректор» (м. Коростишів);

ІІ місце – «Еспада» (м. Суми), «Четверта влада – це ми» ( м. Харків), «Четверта влада» (м. Луцьк);

І місце – «Nota bene» (м. Суми).

Вітаємо з перемогою команди учнів та вчителів, які їх підготували!

Спостерігаючи за справжніми друзями, які щиро обіймаються, забувши що ще дві години тому вели гарячу «бойову» полеміку, приходить розуміння того, що справді країна наша – єдина, і гасло «Схід і захід разом» – то не пусті слова, а слова – втілені в наших творчих, відкритих, неперевершено-гармонійних і розумних дітях.

P1014228 result P1014257 result

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO