ІІІ етап олімпіади з трудового навчання

на головну result20-22 березня 2015 року на базі Сумського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти та Сумської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 27 відбувся ІІІ етап Всеукраїнської учнівської олімпіади з трудового навчання.

В олімпіаді взяло участь 20 учнів 10-11 класів, з них 13 хлопців та 7 дівчат. За перемогу змагалися представники 13 районів та міст Сумської області. Найчисельніші команди учнів – Липоводолинського району та м. Шостка (по 3 учні).

Олімпіада складалася з трьох турів:

  • комплексної роботи (учасникам олімпіади було запропоновано виготовити виріб із визначеного набору матеріалів. Для дівчат – це дитячі повзунки, для хлопців – дитяча іграшка);

  • творчого (теоретичного) туру (учасникам було запропоновано дати відповіді на запитання творчого плану зі шкільної програми);

  • захист проекту (під час захисту проекту учасники представляли домашні роботи, презентували їх та відповідали на запитання членів журі щодо процесу виготовлення, особливостей конструкції, підбору конструкційних матеріалів). Тема проекту: хлопці та дівчата 11 класу – «Чоловічий або жіночий аксесуар в етнічному стилі»

Переможцями олімпіади визнано 9 учнів (2– вибороли перші місця, 3 – другі, 4 – треті місця).

Найбільшу кількість призових дипломів вибороли учні Липоводолинського району та м. Суми (по 2 дипломи).

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO