«Організації виховної роботи у позанавчальний час та дозвілля школярів у період канікул»

на головну resultВідповідно до плану роботи Сумського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти на 2015 рік, 18 березня 2015 року на базі Будинку дитячої та юнацької творчості Недригайлівської районної ради Сумської області проведено обласний семінар «Організація виховної роботи у позанавчальний час та дозвілля школярів у період канікул».

На заході були присутні заступники директорів з виховної роботи загальноосвітніх навчальних закладів у загальній кількості 19 осіб.

Розпочався семінар доповіддю Токаренка Олександра Івановича, начальника відділу освіти Недригайлівської районної ради - «Система виховної роботи у закладах освіти Недригайлівського району»/

Давидова Юлія Іванівна, методист з виховної роботи Сумського обласного інституту післядипломної освіти у своїй доповіді розповіла про «Організацію виховної роботи у позанавчальний час та дозвілля школярів у період канікул».

Виступ за темою «Організація позакласної роботи з учнями під час проведення канікул» Бабенко Людмили Володимирівни, заступника директора з виховної роботи Вільшанської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Недригайлійської районної ради, прослухали учасники заходу.

Досвідом своєї роботи «Створення умов для розвитку творчих здібностей школярів під час проведення гурткової роботи» поділилась Токмань Тетяна Анатоліївна, директор Будинку дитячої та юнацької творчості Недригайлівської районної ради.

Про оновлення змісту виховного середовища в системі позашкільної освіти розповіла Козлова Світлана Михайлівна, методист Будинку дитячої та юнацької творчості Недригайлівської районної ради.

Нємцев Сергій Олексійович, директор Дитячо-юнацької спортивної школи Недригайлівської районної ради презентував «Розвиток фізкультурно-оздоровчої складової навчального закладу, як основи формування здорового способу життя школярів».

Представила інформацію про організацію спортивно-масової роботи з учнями в позаурочний час Цирулик Алла Анатоліївна, заступник директора з виховної роботи Коровинської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Недригайлівської районної ради.

Творчий звіт Будинку дитячої та юнацької творчості провела Садова Раїса Василівна, керівник гуртка.

Яскраве спортивне Родинне свято за темою: «Дружна родина – міцна Україна» у 4 класі провела Куценко Тетяна Іванівна, учитель початкових класів Коровинської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Недригайлівської районної ради.

По завершенню обласного семінару учасники отримали роздруковані версії методичних рекомендацій  щодо організації виховної роботи у позанавчальний час та дозвілля школярів у період канікул.

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO