Питання наступності освіти на сучасному етапі її розвитку

121Відповідно до плану роботи Сумського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти на 2015 рік, 12 березня цього року Міщенко Лариса Борисівна, методист з дошкільного виховання Сумського ОІППО та Декунова Зоя Володимирівна, старший  викладач кафедри методики початкової та природничо-математичної освіти Сумського ОІППО  надали методичну допомогу у формі методичного порадника  з питання «Проблеминаступності дошкільної та початкової освіти»  працівникам районного відділу освіти, які опікуються дошкільною та початковою освітою, педагогам загальноосвітніх та дошкільних навчальних закладів Роменського району. Усього  взяло участь у пораднику 45 педагогів.

 

У ході проведення заходу розглянуто питання: «Забезпечення наступності дошкільної та початкової освіти на сучасному етапі», «Роль методичної служби в наступності між дошкільною  та початковою освітою», проведено круглий стіл «Проблеми наступності дошкільної та початкової освіти».

Ознайомлення з реалізацією наступності дошкільної та початкової освіти на практиці було здійснено на базі: Великобубнівського дошкільного навчального закладу «Центр розвитку дитини «Берізка» Великобубнівської сільської ради Роменського району; Великобубнівської загальноосвітньої школа  І-ІІІ ступенів Роменської районної ради; Хмелівського навчально-виховного комплексу: загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів-дошкільний навчальний заклад ім. І.Федька.

Завершилася робота наданням рекомендацій щодо активізації процесу наступності дошкільної та початкової освіти в районі.

122123

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO