Курси у Путивлі - навчаємо на місцях

IMG 0626Відповідно до плану роботи КЗ Сумський ОІППО  з 10  по 13 березня 2015 рокуу м. Путивль на базі КЗ Сумської обласної ради Путивльська ЗОШ-інтернат I-II ступеня була проведена екзаменаційна сесія виїзних курсів підвищення кваліфікації вихователів ЗОШ – інтернатів. Навчальні заняття відбувалися згідно розкладу та навчально-тематичних планів.  Організацією створення  комфортних умов для проведення виїзних курсів на базі  Путивльська ЗОШ-інтернат I-II ступеня займалися Семененко Т.М. – директор ЗОШ-інтернату, Новікова О.О.- заступник директора з виховної роботи.

Метою виїзних курсів  є забезпенчення безперервної післядипломної освіти, підвищення  професійної компетентності та фахового  рівня  вихователів ЗОШ-інтернатів  щодо реалізації провідних методів та технологій  процесу виховання.

Під час проведення конференції з обміну досвідом роботи «Реалізація принципів гуманізації  та персоніфікації  в умовах ЗОШ – інтернату» вихователі мали змогу обговорити актуальні питання соціального сирітства в Україні, висловити  власне ставлення  до проблем виховання творчої особистості у навчальному закладі та використання  інноваційних виховних  технологій в умовах ЗОШ.

Особлива увага слухачів була привернута до аналізу актуальних проблем формування патріотичного виховання  молоді  та інтеграції суспільного та родинного виховання  в умовах ЗОШ-інтернату. Єфремова Г.Л., ст. викладач кафедри андрагогіки та корекційної освіти, висвітлила сучасні теорії дослідження девіантної поведінки, проаналізувала причини та фактори девіантної, адиктивної, агресивної та делінквентної поведінки підлітків, визначила ефективні технології профілактики девіацій в умовах сучасної школи.

Дудко Н.В., к.пед.н., доцент кафедри соціально-гуманітарних дисциплін, визначила основні завдання філософії  та соціології освіти, проаналізувала стан освіти в сучасній Україні та країнахсвіту, визначила  сучасні  тенденції  освіти впродовж життя. Борцова М.В., ст. викладач кафедри психології, висвітлила психологічні основи становлення та розвитку особистості в шкільному віці, визначила сутність та складові психологічного супроводу  у роботі з важковиховуваними учнями, охарактеризувала особливості розвитку психологічних компетенцій вихователя.

По закінченню виїзних курсів підвищення кваліфікації вихователів ЗОШ – інтернатів відбувся захист випускних творчих робіт, проектів. У своїх відгуках про курси слухачі висловлювали вдячність викладачам КЗ Сумський ОІППО за теоретико-практичну спрямованість, фаховість та сприятливу атмосферу проведених  курсів.

IMG 0617IMG 0849

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO