Психологи творчо звітують

P1180616Серед традицій, на які багата психологічна служба Сумщини, одне з важливих місць посідає традиція презентувати власні напрацювання, систему  діяльності найдосвідченими фахівцями, майстрами своєї справи, тими, хто атестується на встановлення або підтвердження вищої кваліфікаційної категорії. 11 березня 2015 року відбувся творчий звіт Сидоренко Наталії Юріївни, практичного психолога Сумського обласного центру позашкільної освіти та роботи з талановитою молоддю, яка представила  досвід роботи з теми «Організація психолого-педагогічного супроводу навчально-виховного процесу в позашкільному навчальному закладі».

Учасники зустрічі, а це методисти навчально-методичного центру психологічної служби, практичні психологи позашкільних установ області, ознайомилися зі специфікою та змістом роботи Сидоренко Н.Ю, зупинилися на пріоритетних напрямках діяльності та особливостях організації психологічного супроводу навчально-виховного процесу в Центрі. 

Жваве обговорення викликала мультимедійна презентація  психологічного проекту з профілактики Інтернет та комп’ютерної залежності учнівської молоді та авторської програми соціально-психологічного тренінгу «Я і комп’ютерний світ», розробленої  в рамках його реалізації.

По завершенню роботи практичні психологи зібралися за чашкою кави, де поділитися власними враженнями та відгуками про систему роботи Сидоренко Н.Ю. Було сказано багато слів вдячності організаторам зустрічі, перш за все навчально-методичному центру психологічної служби. Така форма роботи сприяє обміну досвідом, визначенню пріоритетів  власної професійної діяльності та професійному зростанню в цілому.

P1180640P1180605

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO