Тренування переможців олімпіад триває. День третій.

на головну result18 лютого третій день тренувальних зборів, який був насиченим подіями та плідним на отримані школярами знання і вміння.

Більшість учнівських команд займались на базі Сумського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти за напрямом теоретичного опанування азів наук, у той час, як знавці хімії, біології, інформатики, іноземних мов, покращували свої практичні вміння на базі вищих навчальних закладів області – у Сумському державному університеті та Сумському державному педагогічному університеті ім. А.С. Макаренка. Так, юні біологи відточували практичні навички з препарування під керівництвом кандидата біологічних наук, доцента, завідуючого кафедрою зоології, анатомії і фізіології людини та тварин Олександра Володимировича Говоруна, працюючи на кафедрі СумДПУ ім. А.С. Макаренка.

Хіміки, об’єднавшись у дві групи (8-9 та 10-11 класи) працювали на кафедрі хімії та методики навчання хімії СумДПУ ім. А.С. Макаренка. Основні поняття з фізичної хімії – завдання, яке з учасниками відпрацьовував завідувач кафедри – Валерій Васильович Бугаєнко, кандидат хімічних наук, доцент. Питання аналітичної й неорганічної хімії, відповідні олімпіадні завдання розв’язували учасники з Людмилою Миколаївною Пономарьовою, кандидатом хімічних наук, доцент кафедри хімії Сумського національного аграрного університету, працюючи на кафедрі СумДПУ ім. А.С. Макаренка.

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO