Підкорення учнівського олімпу знань розпочалося!

на головну resultУрочисте відкриття ІІІ етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад 2014-2015 навчального року відбулося в актовій залі Сумського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти 23 січня.

Директор новоствореної освітньої структури – Департаменту освіти і науки Олена Іванівна Попова, звернувшись до гостей, керівників команд та учнів-учасників олімпіади з інформаційних технологій відзначила: «Наука для Вас – це компас, що допоможе впевнено рухатись у бурхливому океані життя». Олена Іванівна подякувала педагогам, учителям та наставникам, які зібрались у Сумському обласному інституті післядипломної педагогічної освіти – справжньому Храмі знань за те, що запалюють іскру пізнання в дитячих серцях.

У свою чергу, Ігор Анатолійович Медведєв, в.о. ректора Сумського ОІППО побажав майбутнім ІТ-технологам: «Будьте зібраними, слухайтесь один одного і своїх наставників, нехай переможе найсильніший!»

Цього року загальна кількість учасників – 1032, найчисельнішими є олімпіади з наступних предметів: української мови та літератури – 111 осіб; історії – 104 особи; географії – 102 особи; біології – 100 осіб.

Переможцям олімпіади з інформаційних технологій, завдяки спонсорам, будуть вручені цінні призи, про це учасникам повідомив Володимир Загорулько, головний менеджерз продажу та маркетингу відділення компанії «Інтертелеком»у м. Суми. Володимир Анатолійович зазначив: «Підтримка обласних олімпіад з інформаційних технологій стала важливою частиною нашої соціально-освітньої програми. Змагання між майбутніми фахівцями інформаційної галузі, яка так стрімко розвивається в нашій області, спонукає підвищувати якість власних знань. Надихнути молодь бути кращою і досягати успіху на обраному професійному шляху – ось та мета, яку ми ставимо перед собою».

Варто відмітити, що Національний 3G оператор «Інтертелеком», за підтримки Міністерства освіти і науки України, виступив партнером учнівських олімпіад з інформаційних технологій у 17 областях країни.

Побажаємо учасникам інтелектуальних перегонів упевненості в своїх знаннях та максимального розкриття талантів!

У свою чергу, Департамент освіти і науки та Сумський ОІППО зробили все необхідне для того, щоб юні знавці наук почувались комфортно і під час змагань і в час відпочинку.


Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO