Обласний інструктивно-методичний семінар «Організаційно-методичні аспекти проведення ДПА та ЗНО з математики у 2014-2015 н.р.»

на головну resultВідповідно до плану роботи Сумського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти на 2015 рік,5 січня 2015року на базі фізико-математичного факультету Сумського державного педагогічного університету імені А.С. Макаренка відбувся обласний інструктивно-методичний семінар «Організаційно-методичні аспекти проведення державної підсумкової атестації та зовнішнього незалежного оцінювання з математики у 2014-2015н.р.».

У роботі семінару взяли активну участь методисти районних (міських) методичних кабінетів відділів освіти райдержадміністрацій, міськвиконкомів, міських рад, керівники методичних об’єднань учителів математики у кількості
22 особи.

Декан фізико-математичного факультету Сумського державного педагогічного університету ім. А.С. Макаренка Петренко С.В. привітала учасників семінару та ознайомила з можливостями співпраці педагогічного університету з навчальними закладами області.

Методист математики Сумського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти Свєтлова Т.В. проаналізувала результативність проведення зовнішнього незалежного оцінювання з математики у 2013-2014н.р. у Сумській області; ознайомила присутніх з нормативними документами Міністерства освіти і науки України щодо проведення державної підсумкової атестації з математики в 9-х і 11-х класах та зовнішнього незалежного оцінювання з математики у
2014-2015 н.р., організаційно-методичними аспектами їх проведення; надала роз’яснення щодо структури та схеми оцінювання сертифікаційних робіт учнів двох рівностей складності: базового та поглибленого.

Професор кафедри математики Сумського державного педагогічного університету ім. А.С. Макаренка, доктор педагогічних наук Чашечникова О.С. наголосила на специфіці підготовки учнів до зовнішнього незалежного оцінювання та державної підсумкової атестації з математики.

Підбиття підсумків семінару відбулося за круглим столом, під час якого учасники обговорили проблемні питання, що виникли в процесі роботи. 

DSC 0037 result  DSC 0039 result

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO