Сертифікація-2024: що потрібно знати про реєстрацію

g1Наказом Міністерства освіти і науки України від 01.12.2023 № 1464 «Про деякі питання проведення сертифікації педагогічних працівників у 2024 році» визначено категорії педагогічних працівників, що можуть пройти сертифікацію у 2024 році: учителі початкових класів; учителі математики, української мови і літератури, які забезпечують реалізацію нового Державного стандарту на першому циклі базової загальної середньої освіти; учителі навчальних предметів громадянської та історичної освітньої галузі та/або освітньої галузі «Суспільствознавство».

Наказом установлено, що реєстрацію педагогічних працівників, які виявили бажання пройти сертифікацію у поточному році, буде проведено з 15 до 30 січня 2024 року.

Зареєструватися для участі у сертифікації та взяти в ній участь можуть педагогічні працівники, які працюють на відповідних посадах за основним місцем роботи та мають стаж педагогічної роботи не менше, ніж два роки. Учителі, які працюють у закладах освіти за відповідним профілем за сумісництвом чи суміщенням, а також керівники та їхні заступники, які мають педагогічне навантаження з відповідних навчальних предметів у 5-6 класах, не можуть брати участь у сертифікації.

Охочі зареєструватися для проходження сертифікації педагогічних працівників мають не тільки заповнити реєстраційну картку-заяву, бланк якої формується з використанням спеціального сервісу, розміщеного на сайті Українського центру оцінювання якості освіти в рубриці «Сертифікація педагогічних працівників», а й надіслати комплект реєстраційних документів на адресу, зазначену в реєстраційному повідомленні.

Для оперативного надходження комплекту реєстраційних документів радимо надсилати скановані копії та/або фотокопії на офіційну адресу електронної пошти відповідного регіонального центру оцінювання якості освіти.

Про особливості процедури реєстрації, коли відбудуться основні етапи сертифікації та на що потрібно зважати, готуючись до незалежного тестування, можна ознайомитися за посиланням: https://testportal.gov.ua/sertyfikatsiya-2024-za-tyzhden-reyestratsiya/

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO