МІЖНАРОДНА НАУКОВО-ПРАКТИЧНА ІНТЕРНЕТ-КОНФЕРЕНЦІЯ «ЕЛЕКТРОННІ ІНФОРМАЦІЙНІ РЕСУРСИ: СТВОРЕННЯ, ВИКОРИСТАННЯ, ДОСТУП»

fDZJfQgХХІ століття, безумовно, є віком інформації та цифрових інформаційних технологій. І, природньо, що сучасна людина мусить володіти інформаційною культурою, тобто бути обізнаною у методах та способах збору, обробки, зберігання й ефективного використання інформації із застосуванням сучасних програмно-технічних засобів. Іншими словами – володіти інформаційними технологіями.

 Кінець листопада, початок грудня, вкотре відзначився черговою науково-практичною інтернет-конференцією «Електронні інформаційні ресурси:  створення, використання, доступ». У конференції взяли участь 272 науковці та педагоги як з України, так і з Польщі.

Науково-педагогічні працівники КЗ Сумський обласний інститут післядипломної педагогічної  освіти та педагоги області прийняли активну участь у роботі конференції, обговорили актуальні питання цифровізації та використання цифрових технологій як в індустрії так і в освітньому середовищі.  

Підсумок конференції  –  збірник  матеріалів наукових статей, який нараховує 130 наукових праць.

Продовжуємо сумісну роботу з науковими установами: Вінницьким національним технічним університетом, Національною академією Державної прикордонної служби України ім. Богдана Хмельницького, Вінницьким національним медичним університетом ім. М. І. Пирогова, КЗВО «Вінницька академія безперервної освіти», інститутом комп'ютерних систем і технологій «Індустрія 4.0» ім. П. Н. Платонова, Люблінською політехнікою (Польща), університетом Бельсько-Бяльський (Польща) на благо розвитку України та суспільства.

Плануємо плідну співпрацю у розвитку цифрової трансформації України та пропонуємо доєднатися до спільної роботи.

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO