Науково-видавничий відділ

НАУКОВО-ВИДАВНИЧИЙ ВІДДІЛ

Час утворення: 21 грудня 2015 року

Кадровий склад:

Єременко Інна Володимирівна – завідувач відділу, кандидат педагогічних наук

Абрамітова Ірина Миколаївна – провідний фахівець

Крюк Юрій Євгенович – провідний фахівець

Підпорядкований відділ проректору з наукової роботи – Грицаю С.М.

Мета і завдання науково-видавничого відділу

Науково-видавничий відділ є структурним підрозділом інституту, який створено для координації наукової, науково-технічної, інноваційної діяльності та організації і забезпечення проведення наукових досліджень і розробок як невід’ємної складової освітньої діяльності інституту післядипломної педагогічної освіти.

До структури науково-видавничого відділу входять структурні підрозділи інституту: редакційно-видавничий підрозділ, навчально-наукові та науково-дослідні лабораторії.

Науково-видавничий відділ проводить свою роботу в тісному зв’язку з кафедрами, бухгалтерією, навчальною частиною, структурними підрозділами інституту, громадськими організаціями та іншими закладами освіти, організаціями й установами з питань, що належать до компетенції відділу.

До основних завдань відділу належать:

  • реалізація в інституті державної політики в галузі освіти і науки, організація і здійснення наукової, експериментальної роботи та інноваційної діяльності;
  • координація міжнародної та наукової роботи в інституті, кафедрах, лабораторіях та в окремих підрозділах;
  • участь у реалізації державних цільових програм освітнього, економічного і соціального розвитку;
  • розробка і погодження проектів договорів про співпрацю між установами та партнерами.

Планування і удосконалення наукової та інноваційної діяльності в інституті.

Пропаганда досягнень науковців інституту, організація впровадження результатів їх досліджень і розробок в навчальний процес.

Підготовка до наукової, експериментальної роботи та інноваційної діяльності педагогічних працівників області.

Організація і координація проведення експериментальної роботи та інноваційної діяльності відповідно до затвердженого тематичного плану інституту.

Вивчення й узагальнення передового досвіду впровадження експериментальної роботи та інноваційної діяльності в закладах освіти області, наукових установах України та зарубіжжя.

Планування і координація діяльності науково-дослідних лабораторій, міжкафедральних наукових конференцій, семінарів, круглих столів тощо.

Кооперація й укладання договорів про наукове співробітництво з провідними навчальними, науково-дослідними установами, науково-виробничими об’єднаннями й іншими установами України і зарубіжжя.

Організація і контроль здійснення обліку впровадження результатів науково-дослідних робіт у підрозділах інституту.

Залучення структурних підрозділів інституту до пошуку і залучення інвестицій, грантових пропозицій для проведення наукових досліджень та проектів.

Організація, координація та проведення на базі інституту наукових семінарів, конференцій, симпозіумів тощо, а також участь у них інституту на регіональному, всеукраїнському та міжнародному рівнях.

Підготовка звітності про наукову, науково-педагогічну діяльність інституту та науково-дослідну роботу, що виконуються на ініціативних засадах, за державним замовленням та фінансуванням сторонніми організаціями.

У видавничій діяльності:

Організація прийому та оформлення замовлень на виготовлення типографським способом друкованої продукції: методичних рекомендацій, навчальних посібників та збірників, бланків, сертифікатів, буклети для всіх структурних підрозділів інституту.

Забезпечення своєчасного і якісного виконання розмножувальних робіт на копіювальних апаратах.

Виконання набору текстового оригіналу, сканування малюнків та тексту, друкування матеріалів на лазерному та струменевому принтерах у кольоровому та чорно-білому форматах.

Виготовлення макетів з авторських оригіналів, здійснення комп’ютерної верстки матеріалів.

Організація і контроль видання в інституті наукових журналів, вісників, матеріалів конференцій тощо.

Участь у виставках та конференціях, присвячених видавничій діяльності та вдосконаленню поліграфічного обладнання та вивчення досвіду видавничої діяльності інших закладів вищої освіти.

Здійснює видавництво журналу «Освіта Сумщини».

Наші координати:

Е-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO