ОСВІТНЯ ДІЯЛЬНІСТЬ ПРОТЯГОМ ТРАВНЯ 2023 РОКУ: СТАТИСТИЧНИЙ АНАЛІЗ

nagolovnuУ травні 2023 року в КЗ СОІППО продовжилася робота з забезпечення освітнього процесу щодо підвищення кваліфікації педагогічних працівників Сумщини, як за очною формою, так із використанням сучасних інформаційно-телекомунікаційних систем і технологій дистанційного навчання. Важливими напрямами провадження якісної освіти є сприяння розвитку нових ідей і поширення кращих практик реалізації освітнього процесу в контексті відповідності вимогам сьогодення.  Нові умови диктують нові виклики, а кожен з нас, в свою чергу, має вчитися на них реагувати.

Відповідно до плану освітньої діяльності на 2023 рік протягом травня були проведені курси підвищення кваліфікації для слухачів інституту та забезпечено виконання освітніх програм підготовки магістрантів з використанням платформи Microsoft Office 365 A1 (застосунок MS Teams) та аудиторних занять.

У період з 01 травня 2023 року по 31 травня 2023 року на курси підвищення кваліфікації зараховано 1042 слухачів у 55 групах. Із них:

  • на фахові курси – 27 осіб у 1 групі;
  • на курси за вибором – 1006 осіб у 54 групах;
  • на підвищення професійної компетентності шляхом стажування – 9 осіб.

Свідоцтва про підвищення кваліфікації отримали 253 працівника освітньої галузі.

Сертифікати про підвищення кваліфікації отримали 1006 педагогічних працівників.

У травні продовжили теоретичне навчання магістранти 1 курсу денної форми спеціальностей: 053 Психологія, 073 Менеджмент. Проходили настановну та здавали екзаменаційну сесії студенти 1 курсу заочної форми спеціальностей: 011 Освітні, педагогічні науки,  053 Психологія. Розпочали підготовку кваліфікаційної (магістерської) роботи студенти 2 курсу заочної форми навчання всіх спеціальностей.

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO