МАЙСТЕР-КЛАСИ, ЩОДО ВПРОВАДЖЕННЯ ЕЛЕКТРОННОГО ЖУРНАЛУ У ЗАКЛАДАХ ОСВІТИ

Smart SchoolЦифрова трансформація освіти і науки є одним із пріоритетних напрямів роботи Міністерства освіти і науки України. Згідно з наказом №707 від 09.08.2022 року була затверджена інструкція з ведення ділової документації у закладах загальної середньої освіти в електронній формі.

Ще дві школи міста Суми виявили бажання долучились до ведення документації у електронному вигляді.

Відповідно до замовлення комунальної установи Сумська спеціалізована школа І–ІІІ ступенів № 25 та Сумського закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів № 2 Сумської міської ради були проведені майстер-класи по роботі з електронним документообігом для адміністраторів та вчителів.

Під час занять були висвітлені питання роботи з програмним продуктом, продемонстровано організацію роботи та можливість вести документацію в електронній формі.

Старшим викладачем кафедри освітніх та інформаційних технологій Михайлом Ніколаєнко та представником ТОВ «Розумні IT-рішення» В’ячеславом Лазарєвим надано кваліфіковану допомогу з використання даного продукту, створено покрокову інструкцію для користування, надані відповіді на запитання учасників майстер-класу.

Плануємо плідну співпрацю у розвитку цифрової трансформації України.

 

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO