ДРУГИЙ ТУР ВСЕУКРАЇНСЬКОГО КОНКУРСУ «УЧИТЕЛЬ РОКУ – 2023» У НОМІНАЦІЇ «ПОЧАТКОВА ОСВІТА»

golovnaУ наш час, попри всі найтяжчі проблеми та складнощі, які виникли у зв’язку з повномасштабним військовим вторгненням російських загарбників, українські освітяни не забувають про значущість освіти, намагаючись зробити освітній процес не тільки безпечним, але й якісним. А це можливо за умови безперервного професійного самовдосконалення, саморозвитку, підвищення фахової майстерності вчителя.

У період з 01 до 12 травня 2023 року відбувся (у дистанційному форматі) другий тур всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2023» у номінації «Початкова освіта».

Відповідно до умов та програми проведення конкурсу, 25 учителів-переможців першого туру, із усіх регіонів України, змагалися за звання найкращого у номінації «Початкова освіта».

Сумську область представляла Бендюг Алла Іванівна, учитель початкових класів Лебединського закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів № 7 Лебединської міської ради, яка разом із іншими учасниками пройшла 5 конкурсних випробувань: «Тестування», «Практична робота», «Майстер-клас», «Методичний практикум», «Урок» і продемонструвала власну професійну майстерність та уміння ефективно організувати освітній процес. За результатами участі та на основі рейтингу, укладеного за загальною сумою балів, одержаних під час випробувань відбіркового та фінального етапів другого туру всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2023» у номінації «Початкова освіта», її визнано лауреатом (ІІ місце) конкурсу (протокол засідання журі другого туру всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2023» у номінації «Початкова освіта» від 12.05.2023 № 11 – URL: http://surl.li/hakaz).

Вітаємо учасницю та бажаємо подальших професійних здобутків і перемог!

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO