ОПАНУВАННЯ СУЧАСНИМИ ЕЛЕКТРОННИМИ (ЦИФРОВИМИ) ОСВІТНІМИ РЕСУРСАМИ – ВИМОГА ЧАСУ

golovnaВідповідно до плану роботи Сумського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти, 02 – 04 травня 2023 року для педагогічних працівників Сумської обласної гімназії-інтернату для талановитих та творчо обдарованих дітей відбувся курс за вибором «Електронні (цифрові) освітні ресурси».

Курси підвищення кваліфікації для педагогічних працівників – це завжди оновлення знань, удосконалення, поштовх до професійного зростання. Цього тижня вчителі Гімназії дійсно отримали стимул до самовдосконалення і самореалізації у зручної для них змішаної формі навчання. Під час проходження курсу підвищення кваліфікації під керівництвом Антонченко Марії Олексіївни, кандидата педагогічних наук, доцента кафедри освітніх та інформаційних технологій КЗСОІППО, вони змогли поглибити та удосконалити свої знання щодо використання цифрових освітніх ресурсів.

Інформаційно-цифрові технології надають можливість учителю ефективно застосовувати існуючу в нього систему дидактичних завдань та спроєктувати освітній процес по новому. Орієнтовані на вчителя цифрові освітні ресурси дозволяють йому оперативно поновлювати зміст та форму подачі матеріалу та перевірки знань на уроках відповідно до вимог суспільства до освітнього процесу. Вчитель одержує додаткові можливості для підтримки і спрямування розвитку особистості здобувача освіти, творчого пошуку й організації їхньої спільної роботи.

Сучасні електронні технології відкривають здобувачам освіти доступ до нетрадиційних джерел інформації, підвищують ефективність самостійної роботи, дають цілком нові можливості для творчості, знаходження і закріплення усяких професійних навиків, дозволяють реалізувати принципово нові організаційні форми і методики навчання.

По відгукам самих педагогів Гімназії, вони вдосконалювали власні інформаційні-цифрові компетенції для власного професійного розвитку, отримання корисних знань та навичок. Курс був цікавий, змістовний, мав багато практичних завдань і приніс задоволення від виконаної роботи. Даний курс дав вчителям поштовх до подальшого самовдосконалення та професійного зростання. Колектив групи вдячний за велику підбірку сучасних електронних (цифрових) освітніх технологій та за змістовну й доступну подачу інформації!

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO