ДЕНЬ ЄВРОПИ В УКРАЇНІ

00004«Зараз, як і 80 років тому, Україна б’ється проти тотального зла. Зараз, як і 80 років тому, Україна б’ється за майбутнє – і своє, і всієї Європи, усього вільного світу. Зараз, як і 80 років тому, ми спираємося на спільну силу вільних народів і знаємо, що разом із ними завжди будемо частиною вільної Європи, яка не підкориться злу. І разом з усією вільною Європою 9 травня в Україні будемо відзначати День Європи. Європи об’єднаної, в основі якої має бути й буде мир. Європи нашої, частиною якої Україна завжди була, є й буде», – зазначив Президент України Володимир Зеленський у своєму зверненні до народу з нагоди Дня пам’яті та перемоги над нацизмом у Другій світовій війні 1939-1945 років.

З метою зміцнення єдності народів Європи, забезпечення миру, безпеки та стабільності на європейському континенті, усвідомлюючи європейську ідентичність Українського народу,  Указом Президента України від 08.05.2023 № 226/2023 «Про день Європи» встановлено відзначати День Європи, спільно з державами Європейського Союзу, щороку 9 травня.

Українці, вкотре засвідчують своє прагнення жити в мирі та злагоді, будувати своє майбутнє в колі країн об’єднаної Європи.

Сьогодні наша держава відстоює не лише свою незалежність, суверенність, землю, захищає свій народ, а й виборює європейські цінності та свободу! Наразі, більшість країн, які раніше були просто сусідами, стали для нас насправді близькими друзями, помічниками та для багатьох – прихистком і порятунком від російської агресії.

Водночас, українські воїни боронять демократичні європейські цінності ціною власного життя. Українці – приклад мужності, незламності, героїзму й єдності.

Демократія, свобода, повага до людини та людської гідності, верховенство права – усе це ми українці захищаємо на своїй землі! Народ України об’єднаний єдиною метою – відчувати себе нарівні, частиною Європи, частиною Європейського Союзу і доводить це на полі бою…

Ми – українці, висловлюємо подяку країнам Європейського Союзу за підтримку та допомогу у боротьбі з російськими окупантами.

Щиро сподіваємося, що зовсім скоро Україна стане повноправним членом європейської спільноти!

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO