МІЖНАРОДНА НАУКОВО-ПРАКТИЧНА ІНТЕРНЕТ-КОНФЕРЕНЦІЯ МОЛОДИХ ДОСЛІДНИКІВ «ІННОВАЦІЇ В НАУЦІ: СУЧАСНИЙ ВИМІР»

golovna04 травня 2023 року Комунальним закладом Сумський обласний інститут післядипломної педагогічної освіти проведено Міжнародну науково-практичну інтернет-конференцію молодих дослідників «Інновації в науці: сучасний вимір». Ініціатором організації конференції виступила кафедра педагогіки, спеціальної освіти та менеджменту.

Захід зосереджений на темі інновацій у науці, що є надзвичайно важливим у контексті розвитку сучасної науки і технологій. Саме інновації є ключовим фактором для досягнення успіхів у науці, що і обумовлює актуальність даного заходу.

Молоді дослідники є майбутнім науки та технологій, тому захід, спрямований на підтримку їхньої наукової діяльності, є важливим, оскільки надає молодим дослідникам можливість поділитися своїми дослідженнями та отримати фідбек від досвідчених науковців.

Конференція об’єднала близько 200 учасників, представників із різних регіонів України та закордону.

Роботу конференції відкрили Сергій ГРИЦАЙ, проректор з наукової роботи, в.о. ректора КЗ СОІППО, кандидат педагогічних наук, доцент кафедри педагогіки, спеціальної освіти та менеджменту, доцент; Галина ЄФРЕМОВА, завідувач кафедри педагогіки, спеціальної освіти та менеджменту КЗ СОІППО, кандидат педагогічних наук, доцент;  модератори конференції: Оксана ГУЗЕНКО, кандидат педагогічних наук, доцент кафедри педагогіки, спеціальної освіти та менеджменту, доцент та Світлана КОВАЛЕНКО, кандидат педагогічних наук, доцент, доцент кафедри іноземних мов Сумського державного педагогічного університету імені А. С. Макаренка.  

Роботу пленарного засідання розпочала Іванна ТКАЧЕНКО, здобувачка освіти другого (магістерського) рівня вищої освіти спеціальності 122 Комп’ютерні науки (ОП «Системи та методи штучного інтелекту») Національного технічного університету України «Київський політехнічний інститут імені Ігоря Сікорського», яка у своїй науковій доповіді здійснила ретельний аналіз стану міжнародної торгівлі України в умовах повномасштабного вторгнення.

Завершилося пленарне засідання виступом Майї ЛОМІШВІЛІ, доцента, академічного доктора агроінженерії, кафедри агроінженерії Грузинського технічного університету на тему: «Евапотранспірація, як основна комплексна характеристика водозалежності культури пшениці».

Загалом, на пленарному засіданні було виголошено низку важливих та ґрунтовних доповідей, що стосувались інновацій у різних галузях науки.

У контексті конференції було проведено майстер-клас: «Подорож внутрішньою країною цілей» (ведуча: Катерина ПАСЬКО, кандидат філософських наук, доцент, доцент кафедри практичної психології Сумського державного педагогічного університету імені А. С. Макаренка, доктор філософії; психолог Благодійної організації LUkraina, м. Люцерн, Швейцарія (Україна-Швейцарія).

Логічним завершенням конференції стало підбиття підсумків, прийняття резолюції та слова подяки організаторам.

Учасники конференції відзначили її високу ефективність і значення для апробації досліджень молодих науковців. Під час заходу панувало відчуття неймовірної єдності дослідників з абсолютно різних галузей, що заклало підґрунтя для продовження спільної роботи надалі. За переконаннями організаторів, партнерів та учасників важливим здобутком конференції стало створення колаборації та розширення контактів з молодими науковцями різних установ.

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO