У Сумській області розпочато підготовку до реєстрації на НМТ-2023

golovna nmtЗ метою підготовки до проведення реєстрації для участі у національному мультипредметному тесті 2023 року, 28 березня відбулася нарада у форматі zoom-конференції за участі Харківського регіонального центру оцінювання якості освіти.

У нараді узяли участь представники Департаменту освіти і науки Сумської обласної державної адміністрації, відповідальні особи за взаємодію із Харківським РЦОЯО від органів управління освітою, а також відповідальні особи за надання консультаційної та технічної допомоги пунктів реєстрації.

У нараді узяли участь працівники навчально-методичного відділу моніторингу якості освіти та зовнішнього незалежного оцінювання Сумського ОІППО (Остапенко О.І. – завідувач відділу; Борисенко О.Ф., Браткова Г.М., Черних О.В. – методисти відділу).

Нараду відкрив директор Харківського регіонального центру оцінювання якості освіти Сидоренко О.Л, який сказав про чітку, злагоджену та результативну роботу з підготовки до НМТ, яка проводиться у громадах та закладах освіти Сумської області, і подякував усім дотичним до цієї діяльності працівникам.

Деталі організації процедури, нормативного забезпечення реєстрації на НМТ-2023, у тому числі, для складання тесту у закордонних тимчасових екзаменаційних центрах, анонсувала Русанова Н.О., заступник директора Харківського РЦОЯО, яка продемонструвала учасникам наради ресурси для підготовки до НМТ 2023 року.

Про особливості процедури та новації реєстрації, подання комплекту реєстраційних документів особами з особливими освітніми потребами, розповіла Шматько О.Є., начальник організаційно-методичного відділу Харківського РЦОЯО, яка у деталях прокоментувала кожен з етапів реєстрації.

За результатами наради Харківським регіональним центром оцінювання якості освіти було надано презентаційні матеріали (презентація 1, презентація 2).

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO