Методична сабза «Мистецька освітня галузь: 5-6 клас (адаптаційний цикл) НУШ»

golovnaВідповідно до плану роботи Сумського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти на 2023 рік, 17 січня 2023 року на базі Сумського ОІППО реалізовано захід методична сабза «Мистецька освітня галузь: 5-6 клас (адаптаційний цикл) НУШ».

У рамках заходу відбулась презентація методичного посібника «Мистецька освітня галузь: 5-6 класи (адаптаційний цикл) Нової української школи».

Презентацією серії посібників розпочала захід Удовиченко І.В., проректор з науково-педагогічної та методичної роботи Сумського ОІППО, доктор педагогічних наук, професор, яка виступила редактором презентованого джерела, та у своєму виступі наголосила на важливості й актуальності анонсованих посібників, у т.ч. «Мистецька освітня галузь: 5-6 класи (адаптаційний цикл) Нової української школи».

Укладач Сердюк О.П., методист мистецької освітньої галузі навчально-методичного відділу координації освітньої діяльності та професійного розвитку Сумського ОІППО, під час презентації методичного посібника ознайомила із  його структурою, акцентуючи увагу на наведених у посібнику прикладах використання компетентнісного та діяльнісного підходів до організації освітнього процесу, як провідних у реалізації Концепції  «Нова українська школа», особливостях оцінювання навчальних досягнень учнів 5-6 класів у НУШ; проілюструвала  сторінки методичного посібника та надала коментарі щодо зазначених на них електронних  покликаннях і QR-кодах.

Методичний посібник «Мистецька освітня галузь середньої освіти: 5-6 класи (адаптаційний цикл) Нової української школи: методичний посібник для вчителів закладів загальної / уклад. О.П. Сердюк; за ред. І.В. Удовиченко. Суми : НВВ КЗ СОІППО, 2022. 48 с.» розміщено в інституційному репозитарії (http://ir.soippo.edu.ua/handle/123456789/403) із метою практичного використання в освітньому процесі.

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO