АПРОБАЦІЯ СИСТЕМИ «СОІППО. КУРСИ. ЗАМОВЛЕННЯ»

0615 вересня 2022 року у рамках заходів підготовки до перспективного планування курсів підвищення кваліфікації у комунальному закладі Сумський обласний інститут післядипломної педагогічної освіти відбулася обласна онлайн-нарада «Апробація системи СОІППО. Курси. Замовлення».

Захід, організований та проведений навчальним відділом комунального закладу Сумський обласний інститут післядипломної педагогічної освіти, об'єднав 52 спеціалісти органів управління освітою, центрів професійного розвитку педагогічних працівників, представників закладів освіти обласного підпорядкування, відповідальних за підвищення кваліфікації педагогів освітніх закладів /установ /організацій.

Модератор наради Світлана ПАНЧЕНКО, проректор з науково-педагогічної та навчальної роботи комунального закладу Сумський обласний інститут післядипломної педагогічної освіти, анонсувала спеціалістам, відповідальним за підвищення кваліфікації педагогів Сумської області нові інформаційні та дистанційних технології, засобами яких навчальний відділ інституту зможе оперативно отримувати зворотній зв'язок, реагувати на кадрові зміни та задовільнити освітні потреби педагогів освітніх закладів /установ /організацій Сумської області. Світлана ПАНЧЕНКО закликала до діалогу з питань пошуку альтернативних форм підтримки учасників освітнього процесу в умовах воєнного стану, карантину та дистанційного навчання педагогів на курсах.

У ході проведення наради учасники ознайомились з системою «СОІППО. Курси. Замовлення», можливості якої детально розкрив методист навчального відділу Володимир ОВЧАРЕНКО.

Учасникам наради надано логіни та паролі для створення власних кабінетів в системі. Під час наради були обговорені питання оптимізації управлінського контролю та організації навчання педагогів на курсах підвищення кваліфікації у комунальному закладі Сумський обласний інститут післядипломної педагогічної освіти з відривом від основного педагогічного навантаження.

методичні рекомендації «Організація психологічного супроводу та соціально-педагогічного патронажу освітнього процесу в умовах дистанційного навчання».

Матеріали виступу методиста навчального відділу Володимира ОВЧАРЕНКА можна переглянути за посиланням.

Блогът Click here очаквайте скоро..

Full premium Here download theme for CMS

Bookmaker Bet365.gr The best odds.

Офіційні посилання

presidentmonualogo ХРЦОЯОбаннер прозоро new

Додаткові посилання

DSJO logo

BPD 205

Група на Facebook

Facebook

Офіційні посилання

sumyodasoradaDepartmentIMZO